airco, cool, zomer, hittegolf

En toen was het 40 graden

Geplaatst in: Airco 0
Achter het net gevist?

Van je stokje gesmolten?
Bah.. dat wil je toch niet nog eens meemaken!

En toen was het donderdag 25 juli 2019. Vijfentwintig juli tweeduizendnegentien. Op die dag, die donderdag, midden in de zomer, was het voor het eerst in Nederland maar liefst 40 graden. VEERTIG GRADEN. Niet te doen. We willen allemaal niet klagen, maar jeetje wat hadden we het heet met z’n allen. Zelfs de lucht die we in aan het ademen waren leek gebakken. En wat gaan we dan massaal doen? MvH Koudetechniek bellen. Want we willen een airco, als het kan NU. We slapen slecht, hebben een kort lontje, we willen gewoon frisse lucht, niet meer en niet minder. Konden we ons bij MvH Koudetechniek maar in tienen splitsen, dan hadden we veel mensen blij kunnen maken. Maar nee, dat ging niet lukken. De agenda zit zelfs helemaal vol, vol tot oktober. Gelukkig hadden we wel genoeg mobiele airco’s op voorraad om mensen toch snel van dienst te kunnen zijn.

‘Hoi Michael, luister, ik heb een probleem, IK SMELT VAN MIJN STOKJE!!’
‘Nou meneer, dat vind ik erg vervelend, maar ik kan u helaas op dit moment niet verder helpen. In oktober kom ik met alle liefde en plezier bij u kijken voor een vrijblijvend advies. We kunnen er dan voor zorgen dat we uw woning voorzien hebben van airconditioning, voordat de zomer van 2020 is aangebroken.’

Er wordt ook al gebeld omdat mensen de komende winter alvast airco willen, zodat ze er volgend jaar niet weer zo voor staan als 25 juli 2019. En dat vinden wij slim, sterker nog, dat adviseren wij! En deze mensen kunnen wij wél vooruit helpen. Sterker nog, deze staan al ingepland voor later dit jaar.
Wij hebben een hekel aan ‘nee’ verkopen. En helpen graag iedere klant aan een gewenst binnenklimaat. En dus ook vrolijke en gelukkige zomers. Want ons klimaat is aan het veranderen. En het lijkt er op of ons nog heel veel hitte te wachten staat, als we geen airco in huis (of op kantoor) hebben.

Zelf word ik er ook een fijner mens van. Toen ik thuis kwam van mijn al zeg ik het zelf welverdiende vakantie, was ik de gelukkigste man op aarde. Ik kwam namelijk thuis is een KOEL huis, wauw, wat kan een airco een mens gelukkig maken! Mede mogelijk gemaakt door schoonmoeder, die de afstandbediening deze ochtend gepakt had, en ons met 1 druk op de knop deze extra fijne thuiskomst wist te bezorgen.

Dus… ga jij goed voorbereid de volgende zomer in? Mail dan nu al naar info@mvhkoudetechniek.nl, voordat je weer achter dat net zit te vissen…