De zomerhit(te)

Geplaatst in: Airco 0
Heb je airco voor mij?

Net als de thermometer, staat ook de telefoon bij MvH roodgloeiend. “Goedemorgen meneer, ik wil graag airco, heeft u vandaag nog tijd?” Hoe graag we ook altijd JA willen verkopen, moeten we nu mededelen dat we vanaf augustus pas weer kunnen komen kijken. Onze agenda zit namelijk tot over de rand vol. Om toch zo veel mogelijk mensen te kunnen voorzien van verkoeling op korte termijn, hebben wij vanaf maandag 24 juni weer mobiele airco’s op voorraad.

Er zit veel verschil in. Wij hebben gekozen voor een apparaat met energielabel A en met een laag geluidsniveau, welke een nominaal koelvermogen van 3,5 kW heeft. En ook niet onaardig, deze is vanuit bed te bedienen met een infrarood afstandsbediening. Ze zijn na reservering af te halen en worden niet door ons geïnstalleerd, zoals men van ons gewend is met vaste airconditioning.

Om de hittestress zo laag mogelijk te houden, zullen we tijdens de hittegolf ook proberen iedereen vrolijk en tevreden te houden met onze hitteplansongs, we hebben een aantal ‘overver-hits’ op een rijtje gezet. Deze week trapten we af met ‘Heb je airco voor mij’, een veel gestelde vraag aan ons.

Wij wensen iedereen een Happy Hittegolf!