Airconditioning

Wij leveren, monteren en onderhouden airco installaties in o.a. woonhuizen en bedrijfspanden.

Zakelijke markt
Wij geven u graag advies over de verschillende toe te passen systemen. Of het nu gaat om het koelen van een winkel, restaurant, serverruimte of kantoorgebouw, wij hebben altijd een oplossing voor u paraat. Graag bekijken wij met u opties om tot een optimaal resultaat te komen op het gebied van kwaliteit, comfort, energiezuinigheid en prijs. Wij leveren verschillende systemen van A-merken, waarbij ons hoofdmerk Panasonic is.

Ook het onderhoud van uw bestaande airco installaties willen wij graag voor u verzorgen.

Particuliere markt
Of het nu gaat om een airco voor een slaapkamer of een centraal systeem voor verschillende ruimtes, wij komen graag met u tot een passende oplossing. Onze airconditioners zijn ook geschikt voor energiezuinig verwarmen, dus u heeft er het hele jaar door plezier van. Graag bekijken wij met u verschillende mogelijkheden om tot een zo fraai mogelijk resultaat te komen.

MvH Koudetechniek hanteert geen standaard prijzenpakket, wij leveren maatwerk. Iedere ruimte is anders en wij geven graag persoonlijk en eerlijk advies over een geschikte airco. Met een Brabants tintje, omdat we binding met onze klant ook erg belangrijk vinden.

MvH Koudetechniek Reusel airco airconditioning De Kempen, Regio Eindhoven en Tilburg.

Onze tevreden klanten, daar doen wij het voor!

MvH Koudetechniek
5.0
Gebaseerd op 31 beoordelingen
powered by Google
Ans JansenAns Jansen
17:09 19 Jul 22
Keurig en netjes gewerkt. Zelfs alles opgestofzuigd en verpakkingsmaterialen meegenomen . Airco werkt prima. Alles naar wens verlopen. Goede planning van de afspraken. Dikke 10
Esther van beeckEsther van beeck
20:08 12 Jul 22
Heel tevreden met onze airco. Goed advies. Werken netjes. Raad dit bedrijf zeker aan.
Frank VlamingsFrank Vlamings
18:46 27 Jun 22
Zeer goede en snelle service werken zeer netjes en zorgvuldig.We zijn er zeer blij mee en kunnen het aanraden, hadden we eerder moeten.
Adrie DelienAdrie Delien
17:54 27 Jun 22
Dik tevreden over de installatie, alles werkt naar behoren. Tijdens de installatie werd er netjes gewerkt. Bedankt MvH
Riky HufkenRiky Hufken
08:49 14 Mar 22
De airco bevalt supergoed. Het werk is keurig geleverd door hele goede vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn. In een halve dag hadden ze de klus geklaard.Superwerk geleverd. MvH koudetechniek is voor iedereen aan te bevelen. Top!!
js_loader