Airconditioning

Wij leveren, monteren en onderhouden airco installaties in o.a. woonhuizen en bedrijfspanden.

Zakelijke markt
Wij geven u graag advies over de verschillende toe te passen systemen. Of het nu gaat om het koelen van een winkel, restaurant, serverruimte of kantoorgebouw, wij hebben altijd een oplossing voor u paraat. Graag bekijken wij met u opties om tot een optimaal resultaat te komen op het gebied van kwaliteit, comfort, energiezuinigheid en prijs. Wij leveren verschillende systemen van A-merken, waarbij ons hoofdmerk Panasonic is.

Ook het onderhoud van uw bestaande airco installaties willen wij graag voor u verzorgen.

Particuliere markt
Of het nu gaat om een airco voor een slaapkamer of een centraal systeem voor verschillende ruimtes, wij komen graag met u tot een passende oplossing. Onze airconditioners zijn ook geschikt voor energiezuinig verwarmen, dus u heeft er het hele jaar door plezier van. Graag bekijken wij met u verschillende mogelijkheden om tot een zo fraai mogelijk resultaat te komen.

MvH Koudetechniek hanteert geen standaard prijzenpakket, wij leveren maatwerk. Iedere ruimte is anders en wij geven graag persoonlijk en eerlijk advies over een geschikte airco. Met een Brabants tintje, omdat we binding met onze klant ook erg belangrijk vinden.

MvH Koudetechniek Reusel airco airconditioning De Kempen, Regio Eindhoven en Tilburg.