Airco.. een slimme investering?

Geplaatst in: Airco 0

Airco.. een slimme investering?

Als je het ons vraagt, JA!

Mensen voelen zich prettiger en fitter als ze zich bevinden op een plek met de juiste temperatuur. In Nederland wisselen de temperaturen nog wel eens. In de winter hebben we het koud en snakken we naar de zomer, in de zomer klagen we ons een ongeluk omdat we niet lekker slapen in onze oververhitte slaapkamers. Dan houden we alle gordijnen dicht, komen de ventilatoren tevoorschijn en zijn de ijsjes niet aan te slepen.

De airco systemen van tegenwoordig kunnen ons van alle gemakken voorzien. Zowel in de zomer als in de winter houdt een airco je woning, kantoor, restaurant of salon op de juiste temperatuur.

Het lijkt zo vanzelfsprekend: als het in de zomer warm is dan zet je de airco aan, als het in de winter koud is dan zet je de verwarming aan. Maar wist je dat bijverwarmen met een airco in het voor- en naseizoen goedkoper en sneller is dan met gas? Binnen no-time is je hele woonkamer of kantoor aangenaam warm, zonder je CV ketel te hoeven gebruiken!

Wij leveren airco systemen van gerenommeerde merken met energielabel A, die uiterst efficiënt omgaan met stroom. Als je daarbij je airco tijdig aanzet, dus voordat je huis of kantoor door de hitte is bevangen, hoeft de airco minder hard te werken. Dat bespaart veel energie.

Ook is het van groot belang dat je airco goed onderhouden blijft. Een schoon en goed werkend apparaat kost vele malen minder energie.
Vergelijk het eens met tanden poetsen. Als je je tanden niet poetst voel je je daar niet prettig bij en het komt ook je gezondheid niet ten goede. Daarnaast wordt de rekening bij de tandarts ook erg hoog.. Door preventief onderhoud aan je airco, blijft deze ‘gezond’. Een frisse lucht, geen schimmels, een goed werkende airco. Stukken plezieriger dan hoge kosten en een vervuilde lucht in je woon- of werkomgeving, omdat je geen gebruik maakt van jaarlijks onderhoud. Ook kost een schoon en goed werkend airco systeem vele malen minder energie. Daarom komen wij graag eens in de zoveel tijd de airco onderhouden en de filters reinigen.

Het enige wat we niet kunnen garanderen is dat we morgen al op de stoep staan, nu de zomer eraan komt ben je niet de enige die de telefoon pakt om ons te bellen.